You are here

Betingelser og vilkår

 

Din status

Når du gjør en bestilling på hjemmesiden, er du ansvarlig for:

  1.  At du er minst 18 år gammel
  2. Du er en profesjonell negletekniker
  3. At du er bosatt i Norge

Personopplysninger

Crystal Nails Norge behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.
 

Levering og Frakt

1.     Frakt blir inkludert i handlekurven (120kr ink. MVA). Ved kjøp over 2 000 kr er frakt gratis.

2.     Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hent<e pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er ihht Postens reglement. I tillegg, vil du bli fakturert for fraktkostnadene.

3.     Vårt mål er å levere varen til den leveringsadresse som du har angitt i bestillingen.

4.     Vårt mål er å levere innenfor det tidsrom vi oppga da du bestilte (oppdaterte i ordrebekreftelsen), men vi kan ikke love en nøyaktig dato, verken når du gjør en bestilling eller på ordrebekreftelsen. Vi har som mål alltid å levere i løpet av 30 virkedager fra den dag vi godkjenner en bestilling.

5.     Vi skal informere deg hvis vi ikke er i stand til å imøtekomme vår angitte leveringsdato, men i det omfang det er tillatt ved lov, står vi ikke til ansvar for noen tap, erstatninger, omkostninger, skader eller utgifter i forbindelse med for sen levering.

6.     Ved levering av varen kan du være forpliktet til å kvittere ved leveransen. Du aksepterer å undersøke varen for å finne mulige tydelige feil, defekter eller skader før du kvitterer for leveringen. Du skal beholde kvitteringen for den varen som er blitt levert, hvis det skulle oppstå fremtidige diskusjoner med oss.

7.     Vi leverer i vår standardforpakning, tilpasset størrelsen på din ordre.

8.     Etter leveringen går ansvaret for varen over til deg. Men hvis leveringen blir forsinket i forbindelse med kontraktbrudd forårsaket av deg, overdras ansvaret for varen til deg på den dato hvor leveringen skulle ha funnet sted. Fra det tidspunkt hvor ansvaret går over til deg, kan vi ikke være ansvarlige for tap eller ødeleggelse av varen.

9.     Det er ditt ansvar å være forsiktig når du åpner varens forpakning så varen ikke skades, særlig ved bruk av skarpe gjenstander.

10.  Hvis du ikke er i stand til å motta leveringen, kan vi legge igjen et skjema med instruksjoner om enten tilbakelevering eller avhentning hos budserviceselskapet.

11.  Hvis levering eller avhentning forsinkes p.g.a. din ubegrunnede avvisning av leveransen, eller hvis du ikke (i løpet av to uker etter vårt første forsøk på å levere varen til deg) godkjenner leveringen eller avhenter varen hos budserviceselskapet, kan vi (uten å påvirke andre rettigheter eller andre mulige løsninger for oss) kan kreve deg for betaling for begrunnede oppbevaringsgebyrer eller andre begrunnede omkostninger som skulle oppstå for oss

12.  Det er ditt ansvar å sikre at varene er tilstrekkelig egnet til dine behov, og at de oppfyller dine individuelle krav. Vi garanterer ikke for at varene vil oppfylle dine individuelle krav. Du godkjenner at varene er standard og ikke fremstilt for å passe spesielt til de krav du måtte ha.
 

Uavhengighet

Hvis noen av disse betingelser viser seg å være ulovlige, ugyldige eller på annen måte ikke kan håndheves på grunn av lovgivningen i Norge hvor disse vilkår er beregnet til å gjelde, så i det omfang og innenfor det felt som dette er ulovlig, ugyldig eller uten rettskraft, skal denne betingelsen adskilles og slettes, og de resterende generelle vilkår skal overleve, forbli i full kraft og virke og fortsette å være bindende og kunne håndheves.

 

Meld inn for nyhetsbrev

GRATIS Produkt Intro­duksjons­kurs

I kurset kan du få prøve ut produktene ta med deg tips og triks on Crystal Nails produktene. Du for også 15% avslag under detet kurset!