You are here

Personvern

Sikkerhet og personvern

 Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du besøker våre sider, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. 
Vi har forpliktet oss til å beskytte ditt personvern. Du kan gå til de fleste Web-sidene våre uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men noen ganger trenger vi informasjon for å gi deg tjenester som du ber om, og denne erklæringen om vern av personlige opplysninger gir opplysninger om innsamling av data og bruk av data i slike situasjoner.

Kontroll av personlige opplysninger
Når du registrerer deg, eller på annen måte gir oss personlige opplysninger, vil vi ikke dele denne informasjonen med tredjeparter uten din tillatelse.

 

Generelle bestemmelser:

Disse handelsvare handelsregler (videre - Rules) er dannet mellom nettbutikken www.crystalnails.no (heretter - Selger) og personlig nettbutikk www.crystalnails.no "observere" Bekrefte aksepterer skikk og er kjent med nettbutikken www.crystalnails.no "handelsregler" (heretter - kjøper), heretter referert til som partene som deler juridisk bindende dokument, den legger ned kjøper og selger rettigheter og plikter til å kjøpe, betaler forhold, levering og utvinning prosedyrer, ansvar for partene , samt annen informasjon knyttet til salg av varer i nettbutikken www.crystalnails.no. Selger forbeholder seg retten til når som helst å endre, redigere eller legge til, ved hensyn til lovens krav. Eventuelle endringer, rettelser eller tilføyelser til kjøperen vil bli informert om www.crystalnails.no side.

Konklusjon av kontrakten
Avtalen mellom kjøper og selger anses å være konkludert fra det tidspunkt kjøperen velger det kjøpte varen og lager en varekurv, bekrefter bestillingen og betaler den.

 

Meld inn for nyhetsbrev

GRATIS Produkt Intro­duksjons­kurs

I kurset kan du få prøve ut produktene ta med deg tips og triks on Crystal Nails produktene. Du for også 15% avslag under detet kurset!