You are here

Om oss

For mer enn 15 år siden ble merkevaren Crystal Nails skapt ved integrering av topp kvalitetsmaterialer produsert i USA og Europa. Etter de første suksessene har Crystal Nails produktene videreutviklet seg ved samarbeid med internasjonale mestere og utviklingsingeniører. Målet var å komme opp med nye unike produkter Crystal Nails er alene om i verden ved begynnelsen av hver motesesong. Innovasjon er nøkkelordet for Crystal Nails suksess!

I løpet av årene klarte vi å skape et sterkt konkurranse team som bruker topp kvalitetsmaterialer og Crystal Nails har vunnet 3 WORLD CHAMPIONSHIPS, 24 GOLD MEDALJER PÅ LONDON NAILYMPICS OG 210 ANDRE INTERNASJONALE KONKURRANSER RUNDT OM I VERDEN

Vi er stolt til å si at vi nå er ledende i Nail Fashion Europa, Amerika og Afrika. Men vi stopper ikke med det. Vi er i stadig utvikling og flere land velger å bruke Crystal Nails kvalitetsprodukter.

Resultatet av arbeidet er et ekstremt bredt spekter av produkter. Crystal Nails har mer enn 40 forskjellige typer Builder geler og ulike akryler, 500 typer fargegeler, 300 akrylpulver med farge, 300 CrystaLac og flere utrolige spesialeffekter. Alle finner det perfekte materialet dine kunders stil!

 

 

 

Organisasjonsnummer 917322686

Meld inn for nyhetsbrev

GRATIS Produkt Intro­duksjons­kurs

I kurset kan du få prøve ut produktene ta med deg tips og triks on Crystal Nails produktene. Du for også 15% avslag under detet kurset!